Εμείς

Εμείς...

Η βιοτεχνία μας ξεκίνησε να δραστηριοποιείτε σαν οικογενειακή επιχείρηση στο χώρο κυρίως του τουριστικού ενδύματος από τα μέσα της δεκαετίας του 80.

Κύρια δραστηριότητα μας είναι η δημιουργία κεντήματος, θερμομεταφορόμενης μεταξοτυπίας και στάμπας, μεταξοτυπίας, ολόσωμης ψηφιακής εκτύπωσης και άλλα σε ενδύματα δικής μας σχεδίασης και παραγωγής και όχι μόνο. Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο για τις πρώτες ύλες μας με μη βλαβερές για το περιβάλλον ουσίες.

Τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει το δικό μας δημιουργικό τμήμα με αποκλειστικά κατοχυρωμένα σχέδια που συνεχώς τα εμπλουτίζουμε ακόμα και κατά την διάρκεια της σεζόν. Έχουμε την δυνατότητα να υλοποιήσουμε τις δικές σας προτάσεις και ιδέες με στόχο πάντα να βοηθάμε τον επαγγελματία να κάνει την διαφορά στο χώρο του τουριστικού ενδύματος.

Με σύμμαχο μας την πολυετή πείρα, την τεχνογνωσία, τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, αλλά κυρίως, το έμψυχο δυναμικό μας, προσφέρουμε άριστη ποιότητα και γρήγορη εξυπηρέτηση στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Δίνουμε έμφαση στην υποστήριξη του επαγγελματία, με ομαδικότητα, εμπορική τιμιότητα και ειλικρίνεια με στόχο την άριστη συνεργασία.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας !