Σχετικά με μας

Η βιοτεχνία μας ξεκίνησε να δραστηριοποιείται σαν οικογενειακή επιχείρηση στο χώρο κυρίως του τουριστικού ενδύματος από τα μέσα της δεκαετίας του 80΄. Κύρια δραστηριοτητά μας είναι η δημιουργία κεντήματος, στάμπας, θερμομεταφερόμενης και απλής μεταξοτυπίας, ολόσωμης ψηφιακής εκτύπωσης, πούλιες, φορέματα και άλλα σε δικής μας ραφής ενδύματα.

Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες στο χώρο για τις πρώτες ύλες μας με μή τοξικές ή βλαβερές για το περιβάλον ουσίες.Τα ρούχα μας παράγονται και σχεδιάζονται απο εμάς και είναι 100% ελληνικά. 

Τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει το δικό μας δημιουργικό τμήμα με δικά μας αποκλειστικά κατοχυρωμένα σχέδια που συνεχώς τα εμπλουτίζουμε ακόμα και κατά την διάρκεια της σεζόν.Έχουμε την δυνατότητα να υλοποιήσουμε τις δικές σας προτάσεις και ιδέες με στόχο πάντα να βοηθάμε τον επαγγελματία να κάνει την διαφορά στο χώρο του τουριστικού ενδύματος. 

Με συμμαχό μας την πολυετή πείρα, την τεχνογνωσία, τον τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό αλλά κυρίως το έμψυχο δυναμικό προσφέρουμε άριστη ποιότητα και γρήγορη εξυπηρέτηση στις πιό ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Δίνουμε έμφαση στην υποστήριξη του επαγγελματία με ομαδικότητα, εμπορική τιμιότητα και ειλικρίνεια. Μέλημα μας η άριστη συνεργασία με στόχο την ανάπτυξη της επιχείρησης σας. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας!